Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
17   121
38   264
30   333
41   293
32   356

REA – tidlösa plagg i siden

Innehåller reklam genom annonslänk för Wakakuu.

REA – tidlösa plagg i siden

Jag älskar tidlösa och klassiska plagg. Visst kostar det en slant mer att investera i en sådan garderob men å andra sidan kan du ha den säsong efter säsong utan att det går ut mode. Däremot har jag börjat samla på mig plagg i siden och passar på att fynda när jag hittar dom på rean. Just nu är jag förälskad i blusar och skjortor i siden. Tycker det faller så snyggt på kroppen och sitter otroligt snyggt.

Dessutom ser jag själv en tidlös garderob som en investering. En blus eller skjorta i siden är ett perfekt sådant plagg. Men jag själv tröttar inte på den typen av plagg utan kan använda den väldigt länge. Min garderob består mycket av sådana plagg som aldrig går ur modet. Jag har kavajer och skjortor som jag haft i över 7 år.

Men just nu har Wakakuu kört igång rean med upp till 50% rabatt. Jag har samlat några siden blusar som är riktiga läcker bitar. Ni hittar dom – HÄR – eller klicka på bilden nedan.

REA – tidlösa plagg i siden

REA - tidlösa plagg i siden ​

Vill ni ha dagens outfit inspiration (klick). Jag försöker fota mina outfits och länka till dom olika plaggen.

Följ:

2 Kommentarer

 1. 13 juli, 2020 / 8:05 e m

  Klokt att köpa tidlösa plagg som fungerar oavsett modets svängningar.
  Vill man att de ska hålla och vara fräscha länge så får man ofta betala lite mer som du säger men sköter man dom rätt så blir det till en klok investering.

  • Anna
   Författare
   13 juli, 2020 / 8:20 e m

   Precis som du skriver, en investering ??

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?