Shoppa min stil

no products

Recept – LCHF kesobröd

Ingen har väl missat att jag är igång med LCHF och har varit det strikt nu i mer än 1 vecka. Det går jätte bra och jag är till och med igång och gör eget bröd. Denna gången blev det kesobröd.

Ingredienser:

250 g Keso

6 st ägg

8 msk mandelmjöl

6 msk kokosmjöl

4 tsk bakpulver

2 msk olivolja

1/2 tsk salt

3 msk linfrön 

2 mak rosmarin

3 msk sesamfrön

Gör såhär:

Börja med att sätta ugnen på 200.

Blanda ihop alla de torra ingredienserna i en bunke.

Vispa ihop keso och ägg i en annan bunke, det behöver inte vispas hårt. Blanda ner hackad rosmarin.

Blanda ner de torra ingredienserna i äggblandningen och tillsätt olivolja. Rör ihop så allt är blandat.

Lägg upp smeten på en bakplåtspappersklädd ugnsplåt och platta ut smeten så den täcker hela plåten pch blir jämntjock.

Stör över sesamfrön över hela brödet. Ställ i ugnen ca 12-15 minuter.  

   
Jag var lite tveksam ibörjan när jag läste receptet men brödet blev hur gott som helst 😀 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?