Shoppa min stil

Veronica Virta
Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
3   107
26   307
14   304
5   324
26   362

Recept på raw chokladbollar

Recept på raw chokladbollar

Fick tips av en vännina på super goda raw chokladbollar som jag vill dela med mig av receptet. Perfekta att antingen ha i kylskåpet eller frysen. Men jag brukar faktiskt ta hälften till frysen och hälften till kylen.

Det bästa av allt är att det går så snabbt att baka chokladbollar. Jag är verkligen ingen bakmänniska men om det är något som är relativt ”nyttigt” och inte tar för långt tid att baka så är det inga problem. 

Chokladbollar :
1,5 dl mandelmjöl (jag hittade inte mandelmjöl och köpte istället havremjöl och det gick hur bra som helst).
0,5di kokosflingor
2 msk kokosolja
10st dadlar
Två nypor vaniljpulver
1msk starkt kaffe
3msk kakao
mixa
rulla i kokos

Recept på raw chokladbollar ​
Men måste säga att dom är så himla goda. Däremot är det inget ”vanligt” socker i dom utan det är dadlarna och kakaon gör så dom smakar sött. Jag fick receptet i förra veckan och har redan hunnit laga dom två gånger med dubbel sats.


Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?