Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Renovering på gång

Renovering på gång

Hej raringar.

Hoppas att ni haft en bra start på veckan. Själv har jag helt fullt upp både på jobb och privat. Men det är så kul och jag älskar att vara igång. I måndags fick jag nycklarna till lägenheten och det känns super kul. Jag har lite små grejer jag ska fixa. Just nu är där ett mörkt golv som jag ska byta ut till ett ljust. Sen ska där målas och sen ska jag bygga in Ikea Pax garderober i mitt sovrum. Så fort hantverkarna har satt igång ska jag visa er själva processen samt före och efter bilder. Lättast att följa mig på stories där jag kommer uppdater oftare @annamatkovich.

Så det kommer vara lite full rulle i några veckor för min del. Flyttfirman går nästa helg och det ska faktiskt bli skönt att slippa tänka och stressa över den biten.

Renovering på gång ​
Full rulle på jobb med utbildning och en snabb vända till lägenheten. Dagens outfit blev en enkel klänning med kavaj och skärp runt midjan.
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?