Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Rensat bort julen

Rensat bort julen

Hej raringar.

I lördags rensade jag bort all jul och igår körde jag iväg granen till tippen. Känns så skönt att få bort alla julgrejer och sakta men säkert inreda färdigt min lägenhet. Min hantverkare har lite små grejer kvar att fixa och sedan är hela lägenheten klar. Resultatet är helt fantastisk och så fort jag fixat iordning allt kommer det en massa före och efter bilder.

Igår besökte jag Ikea för att köpa handtag till garderoberna i hallen. Blev dom guldiga ovala handtagen. Kommer passa super fint ihop med resten av inredningen.
Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

  • Anna
   Författare
   6 januari, 2022 / 1:56 f m

   😍😍

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?