Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Rensat bort julen

Rensat bort julen

Hej raringar.

I lördags rensade jag bort all jul och igår körde jag iväg granen till tippen. Känns så skönt att få bort alla julgrejer och sakta men säkert inreda färdigt min lägenhet. Min hantverkare har lite små grejer kvar att fixa och sedan är hela lägenheten klar. Resultatet är helt fantastisk och så fort jag fixat iordning allt kommer det en massa före och efter bilder.

Igår besökte jag Ikea för att köpa handtag till garderoberna i hallen. Blev dom guldiga ovala handtagen. Kommer passa super fint ihop med resten av inredningen.
Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

  • Anna
   Författare
   6 januari, 2022 / 1:56 f m

   😍😍

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?