Shoppa min stil

Veronica Virta
Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
25   156
48   236
26   278
22   289
29   311

Resa med stil

Resa med stil – helt klart. Snart är det dags för oss att åka till Brac, det är en ö lite utanför Split. Ser verkligen fram emot att besöka mina trakter, igen. Vi besökte familjen i maj och nu åker vi till stranden.

Ja tillbaka till det här med att resa med stil. Hur snygg är inte min weekendbag från Bagasi. Det var precis en sådan här weekendbag jag var ute efter och exakt denna färgen, hur snygg är inte den. Nu ska jag bara se till att byta ut våra resväskor, vi har haft dom ett tag så de börjar bli slitna.

Weekendbagen från Bagasi funkar både till män och kvinnor. Jag tänkte även att jag skulle använda den som väska till gymmet. Nu när vi bor en liten bit från gymmet så har jag alltid med mig en träningsväska till stan. Perfekt tillfälle att använda väskan.

Ni hittar weekendväskan här (klick).

Nedan är några av mina favorit produkter som jag alltid måste ha med under resan. Förresten ser ni den matchande necessären, så snyggt. Älskar konjaksfärgen på både väskan och necessären. När det kommer till mig så är det inte helt ovanligt att jag älskar att matcha eller att det ska finnas en röd tråd.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?