Shoppa min stil

klänning
Klänning
kavaj
Pumps
Kappa
Kappa
Kappa
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
13   188
22   268
14   314
8   304
15   287

Restaurang Fiskboden i Lomma

Restaurang Fiskboden i Lomma.

Hej raringar.

Idag är jag extremt trött, klockan är 21.00 och mina ögon går i kors. Märker att jag inte har lika mycket energi, men det är inte så konstigt med tanken på att jag är höggravid. Märker också att jag är hungrig oftare och det är väl också helt normalt för att vara gravid i vecka 34. Snart så får vi träffa vår lilla pojke.

Idag efter jobb åkte jag och hämta min lilla prins på förskolan och vi mötte direkt upp mannen. Vi ville passa på att utnyttja timmarna så vi åkte till Lomma och åt på Fiskboden.

Fiskboden i Lomma är ett super mysigt ställe precis vid havet. Förutom att de har en restaurang så har de även en fiskaffär med en massa godbitar. Vi beställde in Fish n Chips och både jag och Matteo älskade den. Smarrig och god torsk.

Restaurang Fiskboden i LommaRestaurang Fiskboden i LommaRestaurang Fiskboden i Lomma

Efter maten tog vi en promenad längst havet och passade på att äta glass Lommas glassfabrik. Vilken smarrig glass måste jag säga. Restaurang Fiskboden i LommaRestaurang Fiskboden i LommaRestaurang Fiskboden i Lomma

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?