Shoppa min stil

no products

Restaurang i Malmö & tjejträff

Restaurang i Malmö & tjejträff

Hej raringar.

Har precis varit ute på en 2 timmar powerwalk med min minsta lilla kille. Trodde nämligen han skulle somna i vagnen. Men icke, han är så himla nyfiken och vill hela tiden vara med. Men det var så himla skönt och älskar att solen är tillbaka. Så innan klockan 12 hann jag gå mina 10 tusen steg. Inte illa. Dock inte ofta det händer. Nu ska jag strax hoppa in i duschen och göra mig redo för dagen.

Men igår mötte jag upp min Bff Maria som varit iväg 2 veckor så vi har inte hunnit ses. Dom var i Hälsingland och hälsade på familjen så vi hade en hel del snack att ta igen. Vi hade bokad bort på Malmös nyöppnade restaurang, Marie Antoinette. Otroligt mysigt ställe, har ni möjlighet så besök restaurangen. Vi satt i flera timmar och tog igen all vår snack som vi hade missat.

Restaurang i Malmö & tjejträff ​
Restaurang i Malmö & tjejträff ​
Restaurang i Malmö & tjejträff ​
Fina Maria hade fyllt år så vi passade på att fira henne lite extra. Restaurang kom ut med två Marie Antoinette drinkar som smakade ros. Det är en fin service måste jag säga. Jag älskar rosor men har aldrig smakat en drink med rosor. Den var riktigt god.

 

Önskar er en super härlig dag. Hoppas ni har lika fint väder som vi i Skåne.

Följ:

2 Kommentarer

 1. 6 augusti, 2020 / 10:46 e m

  Ohh skönt med en långpromenad med barnvagnen de saknar jag, samt så fint ställe ni åt på och förstår ni beh ta i kapp då

  • Anna
   Författare
   6 augusti, 2020 / 11:29 e m

   Ja alltså det är så mysigt ?

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?