Shoppa min stil

Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
2   35
30   202
17   204
26   250
29   253

Restaurang Marie Antoinette i Malmö

Restaurang Marie Antoinette i Malmö

I fredags var det premiär av restaurang Marie Antoinette i Malmö. Däremot hade jag inte riktigt några förväntningar utan var mer nyfiken med tanken på namnet. Men jag måste säga wow vilket fint ställe. Men allt är genomtänkt och otroligt fint. Helt klart ett ställe jag kommer besöka snart igen. Vi fick en liten smakprov av menyn som gjorde mig extremt nyfiken på maten. Däremot blir det ett besök dit snart igen.

Mitt i restaurangen hänger det en gunga som det kommer bli många foton på. Älskar det. Det hänger kristall kronor i taket och hela miljön känns som att man åker tillbaka i tiden. Till en liten by i Frankrike.

Klicka HÄR så kommer ni till restaurangens hemsida. Bor ni i Malmö så är det helt klart en upplevelse att besöka stället. 

Restaurang Marie Antoinette i Malmö ​
Restaurang Marie Antoinette i Malmö ​
Ett privat rum där man kan anordna privat middag ex vid födelsedagar. Super mysigt rum.
Restaurang Marie Antoinette i Malmö ​
Restaurang Marie Antoinette i Malmö ​
Smakproven på råbiffen gör mig otroligt nyfiken på den. Jag älskar råbiff och denna var bland det godaste jag testat. Måste helt klart testa den. Restaurangen fokuserar på smårätter till mellanrätter så man kan prova lite olika alternativ. 
Men såklart blev det en bild vid den häftiga gungan som hänger mitt i restaurangen.
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?