Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Restaurang Occu i Malmö​

Restaurang Occu i Malmö

Sist när jag och Maria var på vår girls date så hade vi bokat bord på restaurang Occu i Malmö. Gillar du libanesisk mat så kommer du älska Occu. Otroligt god mat och mycket mat. Jag och Maria rullade ut från restaurangen.

När man beställer maten så finns det två avsmakningsmenyer. Den ena är utan grillat och den andra är med grillat. Jag och Maria valde den med grillat. Då får man in en bricka med 4 sorts grillad kött. Hade vi vetat det skulle vara så mycket mat så hade det räckt att en av oss tog den grillade menyn. Då vi inte orkade äta upp allt. Men det var otroligt gott så till slut åt man för det var gott. Dessutom hade dom även glutenfritt som Maria valde.

Vi älskar att prova nya restauranger och ska faktiskt bli lite duktigare på att boka nya restauranger när vi ses. Finns en massa bra restauranger i Malmö.

Restaurang Occu i Malmö​

Låt bilden tala för sig själv. Ni kan ju gissa hur mätta vi var. Å andra sidan så fick Maria glutenfritt så vi kan ha fått dubbelt på vissa. Men hit ska man komma när man är riktigt hungrig och man kommer definitivt gå ut härifrån mätt.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?