Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Restaurang Zushi i Malmö

Restaurang Zushi i Malmö.

Igår hade jag en dejt med tjejerna. Vi bokade en dejt på den nya japanska restaurangen Zushi i Malmö. Det är ett super mysigt ställe med jätte god mat. Atmosfären och miljön hade en erotiks vibe. Med röda väggar och lite annorlunda tavlor. Helt klart ett ställe jag kommer besöka igen. Toaletten var däremot helt magisk, en upplevelse med andra ord.

Men är däremot lite trött på det här att man får ha bordet i 2 timmar. Jag vet att flera har “sitt tider” och att man vill ha in nya kunder för att tjäna pengar. Men det är rätt störigt när man kommer ett hungrigt gäng tjejer som är sugna på en massa mat och dricka. Man kanske också får se över och ta hand om dom kunderna man har. Vi kanske får boka dubbla bord efter varandra nästa gång. Undra hur det hade funkat.

Men vi hade en super härlig kväll med massor av skratt och snack. Som tur är var det ingen som hade bokat efter oss så vi satt till klockan 23.00. Vi hade inte träffats på väldigt länge så vi hade en hel del att prata om.

Restaurang Zushi i Malmö

Restaurang Zushi i MalmöRestaurang Zushi i MalmöRestaurang Zushi i MalmöRestaurang Zushi i MalmöRestaurang Zushi i Malmö

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?