Shoppa min stil

Veronica Virta
Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
16   212
32   384
9   383
23   396
18   359

Restaurangbesök med en 3 åring & familjedag

Restaurangbesök med en 3 åring & familjedag

Nu ligger hela familjen i vår stora säng och kollar på film. Eller vi skulle kolla på film och dricka bubbel. Men båda killarna har somnat så jag lär väl kolla på film själv. Detta inlägg  tog längre tid att skriva än vad jag trodde. Kollar på film samtidigt så känns som jag aldrig hinner avsluta inlägget. Brukar försöka multitaska men just i detta fall blev det inte riktigt lyckat.

Idag har vi haft en otroligt mysig dag hela familjen. Klockan 19.00 hade vi bokat bort på en restaurang och tro det eller ej, men vår lilla 3 åring fick såklart följa med. Han var rätt trött men det gick hur bra som helst. Vi frågade honom om han skulle orka och han sa ja. Vi tycker det är viktigt att lillen får lära sig att följa med på restaurang. Vi tar med vår lilla kille på det mesta. Och vi lever på ett sådant vis, att bara för att man har barn så ska man inte behöva begränsa sig.

Vi älskar vår son över allt annat på denna jorden. Och vi är otroligt aktiva föräldrar som hittar på jätte mycket med honom. Busar och leker konstant.

Sorry för dålig kvalité på bilderna.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?