Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Restylane Lips By Cecilia Wiking & 15% rabatt 

I förra veckan var jag hos bästa Cecilia Wiking för att fixa till konturen på mina läppar. Mina läppar är snea och jag behövde en fix, har sedan tidigare besökt Cecilia som fixade till mina läppar och jag blev sjukt nöjd och valde att gå tillbaka till henne. Läpparna är fortfarande lite svullna men så fort svullnaden lagt sig kommer där bilder. Cecilia använder sig av Restylane Lip Volume. Dessutom har alla mina läsare 15% rabatt på valfri behandling hos Cecilia när ni uppger mitt namn.

Bjuder på för & efter bild från allra första gången när Cecilia fixade mina läppar. Har även bokat in en tid i slutet på augusti för att fixa mina mörka ringar, ser verkligen fram emot den behandlingen eftersom jag har sjukt mycket mörka ringar och behöver 3 lager concealer för att täcka dom. 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?