Shoppa min stil

no products

Resultat efter BIA mätningen

Resultat efter BIA mätningen.

Sorry för dagens dåliga uppdatering. Jag har nämligen haft fullt upp idag och dessutom har jag varit otroligt trött. Valentino håller på att få tänder så han var sjukt stirrig i natt. Så jag sov knappt något i natt.

Resultatet.

Det får bli ett riktigt sent inlägg. Har nämligen precis landat i soffan. Min PT kommer nämligen skicka alla exakta siffror men jag har procenten som jag har ökat / minskat. När jag startade med Gabi i November så vägde jag 99,2 kg och idag står vågen på 91 kg. Jag hoppades att jag skulle hamna under 90 kg men det gjorde jag inte. Vågen är iallafall påväg neråt, väldigt sakta men det går neråt. Jag är extremt duktig med träningen men sämre med maten. Hur svårt ska det vara att vara strikt med ett matschema? Jag vet ju själv att när jag följer det till punkt och prick så ger det bra resultat. Men nu börjar min kropp ”vänja” sig så jag måste verkligen skärpa till mig. Maten är 80% och träningen är 20% av viktnedgången.

Den största ändringen jag gjort i matschemat är att jag tagit bort ”unna mig” dagen. Och jag tror att det har gjort att jag ”fuskat”, men om jag följer mitt matschema precis som det är. Då har jag faktiskt 1 dag i veckan jag kan unna mig något till lagom mängd. Ska testa att köra det så.

Tillbaka till BIA resultatet. Jag är extremt nöjd med resultatet. Jag har minskat 5,5% i fett och jag har ökat 2,4% i muskler och det känns så sjukt bra. I midjan har jag tappat 5 cm så det går ju verkligen åt rätt håll. Jag ska inte vara så hård mot mig själv och faktiskt ge mig en klapp på axeln. Hade jag inte tagit hjälp av en personlig tränare så hade jag stått på samma plats idag som för några månader sen. Sen att jag måste skärpa till mig det är ett mål.

Resultat efter BIA mätningen
Resultat efter BIA mätningen
Följ:

4 Kommentarer

 1. Åsa
  28 februari, 2020 / 3:27 e m

  Du har gått ner 10% av din vikt – det är inte dåligt, det är BRA 🙂 Jag är dessutom övertygad om att kroppen mår bättre av lite lagom minskning. Håller med om att man måste få unna sig någon gång, annars blir det lite väl trist – man ska ju leva inte lida genom spjäkning. Lycka till framöver 🙂

  • Anna
   Författare
   28 februari, 2020 / 3:38 e m

   Tack ? Ibland måste man faktiskt klappa sig själv på axeln också. Jag håller verkligen med dig om att kroppen mår bättre av en lagom viktminskning än att det ska gå för fort fram. Det viktigaste är att man faktiskt mår bra och tänker hälsosamt. Tack snälla.

 2. Linda
  1 mars, 2020 / 10:58 e m

  Det är så kul att följa din resa och både på bloggen och Instagram. Fortsätt så 😀

  • Anna
   Författare
   1 mars, 2020 / 11:37 e m

   O tack snälla, kul att höra att du gillar inläggen. Ha en fin kväll.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?