Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Riktigt smarriga LCHF Kesoplättar

Hittade ett riktigt smarrig recept på LCHF kesoplättar som jag bara måste tipsa om. Receptet hittade jag på bloggen 56kilo som är en riktigt härlig och peppande blogg. Detta fick bli min kvällsmat idag och eftersom jag inte hade något tillbehör så åt jag plättarna bara sådär vilket funkade utmärkt.

Ni hittar bloggen HÄR

1 portion – (2-4 plättar)

1 ägg
100 gram keso (1/2 liten burk)
0,75  msk fiberhusk
En nypa salt.

Mixa allt med stavmixer och klicka ut  4 stycken i panna med kokosfett (utan smak). Stek på ganska svag värme (50%) en relativt lång stund tills botten är fint gyllengul och plättarna stabila nog att vända.

  
 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?