Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Röd kavaj med skärp

Röd kavaj med skärp

Denna kavajen har jag kikat på hos Zara sen dom släppte kollektionen men valde att vänta tills den skulle komma på rean. Brukar faktiskt ha väldigt mycket tur och kunna fynda olika plagg. När Zara släppte rean passade jag direkt på att klicka hem den.

Älskar rött och en röd kavaj kan man både ha till ljusa eller mörka jeans. Men också till finbyxor. Så allt beror på vilken look man är ute efter, vill man vara mer klädd eller kanske mer åt streetstyle. Jag valde att styla min röda kavaj med ett par blåa jeans. Älskar skärpet runt midjan samt att kavajen inte har en krage. Sen gillar jag att där är puffar på axlarna.

Röd kavaj med skärp
Röd kavaj med skärp
Följ:

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?