Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
32   231
26   281
30   219
39   285
72   470

Röhnisch träningstights med hög midja

Röhnisch träningstights med hög midja.

Man kan ju inget annat än att vara extra motiverad med nya snygga träningskläder. Men det blir dyrt om man ska ha det varje gång. Däremot kan man unna sig sig träningskläder lite då ock då. Jag tränar en hel del nu och känner att jag måste fylla på min träningsgarderob. Känns också så himla kul att vara igång med träningen och jag har fått in riktigt bra rutiner. 

Men som ni säkert märkt så älskar jag Röhnisch träningskläder. Jag tycker att dom är sjukr bekväma, sitter snyggt och materialet andas. För mig som har kurvor är det viktigt att hitta träningstights som man inte ser igenom. Jag har ca 5 par träningstights från Röhnisch och man ser inte igenom på någon av dom. Man får super fin figur. Och det bästa av allt, dom åker inte ner. Alltså herregud, finns ju inget värre än träningstights som kasar ner under träningen.

Ni hittar träningstightsen HÄR.

Röhnisch träningstights med hög midja

Älskar dom, sitter så otroligt snyggt.
Självklart kommer toppen också från Röhnisch, finns HÄR.


Däremot är jag ute efter en snygg lagom tunn träningsjacka som jag kan ha när jag är ute och tar mina långa promenader. Den får liksom inte vara för tunn men inte heller för tjock. Ska spana runt lite.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?