Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Royal blue sammet

Royal blue sammet

Skrev precis ett långt inlägg men råkade klicka bort det utan att spara.

Men iallafall nu kör vi igen. Jag har ju köpt lägenhet och ska snart flytta. Så just nu håller jag på att kollar lite inredning, ska inreda barnens rum och sen letar jag efter en soffa i royal blue sammet. Kan ju säga att det inte är världens enklaste projekt när man är kräsen. Men nedan har jag beställt lite tyger för att underlätta.

Innan flyttlasset går så ska jag ta in hantverkare som ska fixa golvet. Just nu är det grått men jag vill ha det vitpigmenterat. Kommer ha vitpigmenterat ekgolv i vardagsrummet, barnens rum och mitt rum. Så fort jag får nycklarna och projektet sätter igång så kommer jag självklart visa er.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?