Shoppa min stil

no products

Royal blue sammet

Royal blue sammet

Skrev precis ett långt inlägg men råkade klicka bort det utan att spara.

Men iallafall nu kör vi igen. Jag har ju köpt lägenhet och ska snart flytta. Så just nu håller jag på att kollar lite inredning, ska inreda barnens rum och sen letar jag efter en soffa i royal blue sammet. Kan ju säga att det inte är världens enklaste projekt när man är kräsen. Men nedan har jag beställt lite tyger för att underlätta.

Innan flyttlasset går så ska jag ta in hantverkare som ska fixa golvet. Just nu är det grått men jag vill ha det vitpigmenterat. Kommer ha vitpigmenterat ekgolv i vardagsrummet, barnens rum och mitt rum. Så fort jag får nycklarna och projektet sätter igång så kommer jag självklart visa er.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?