Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Ryttare i full fart / Tävling

Igår åkte Vikkan och jag över till Höllviken för att se vår toppryttare Nicole Holmen tävla. Jag har 0 koll när det kommer till hästar men det var sjukt kul att få följa med och lära sig lite mer om hästar. Jag märkte av lukten så fort vi närmade oss och Vikkan bara vaa jag känner ingenting. Men nu är jag sjukt känslig när det kommer till dofter och hästlukten är väl inte riktigt favvon. DSC00491 DSC00498 DSC00509 DSC00511 DSC00512 DSC00513

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?