Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Såhär stylar du plisserad kjol

Såhär stylar du plisserad kjol

Jag tycker att man kan styla en plisserad kjol till det mesta. Man kan både klä upp och klä ner en plisserad kjol. Men jag gillar att klä upp mina kjolar. På bilden nedan bär jag en klassisk t – shirt med en tidlös jacka. Sen älskar jag också att mixa och matcha med färger. Rosa och röd är så fin ihop, måste bära denna färgkombination oftare. Jag är inte en sneakers tjej men tycker det är så snyggt när jag ser sneakers och en plisserad kjol på andra. 
Måste börja använda mina sneakers mer, får inte den känslan att jag känner mig klädd i sneakers. Jag gillar att känna mig klädd.

Såhär stylar du plisserad kjol
Såhär stylar du plisserad kjol​
Såhär stylar du plisserad kjol​

Samma stil men med en annan färgkombination.

Såhär stylar du plisserad kjol​

När det blir kallar så kan man styla kjolarna med ett par stövletter och en kofta. Jag har plisserade kjolar i fler färger och dom flesta kommer från H&M. Däremot kan dom skilja sig i tyget, gillar när tyget är lite mjukare för då faller dom så snyggt. Är tyget styvare så upplever jag inte att man får lika snyggt fall.

Här var det lite kallare så jag passade på att styla en ljus plisserad kjol med svarta strumpbyxor och svarta stövletter.Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?