Shoppa min stil

no products

Såhär tar jag hand om min hud!

Såhär tar jag hand om min hud!

Såhär tar jag hand om min hud!

Jag får ofta frågan vad jag gör med min hud då jag har väldigt fin hud. Ska jag vara ärlig så är jag otroligt nöjd med min hud. Den är i bättre balans än någonsin, men det ligger extremt mycket jobb bakom det. Men framför allt så tar det tid. Det finns ingen genväg. Det handlar om så mycket mer. Jag har sedan tidig ålder haft otroligt mycket intresse för huden och att ta hand om min hud.

Såhär tar jag hand om min hud!

– Jag lägger mig aldrig med smink. Rengör huden både morgon och kväll.

– Det tar tid och kräver tålamod. Men också en bra och pålitlig hudterapeut. Någon som ger dig tips och råd om vad din hud behöver.

– Genetiken spelar också en stor roll. Och där är det då extra viktigt att om man har problem hud genetiskt att man har någon som ger en professionell hjälp.

– Mat, vatten och yttre påverkan spela också en stor roll.

– Jag använder produkten som är anpassade för min hud som min hudterapeut har valt ut. På så sätt har jag inte 5 olika krämer som jag själv köpt för att de verkade bra.

– Man behöver inte gå på ansiktsbehandling 1 gång i månaden. Men det kan vara bra att gå några gånger på ett år. Unna sig den vardagslyxen samtidigt som man får den här proffsiga hjälpen.

– Jag ligger aldrig och steker mig i solen. Och skulle jag ligga i solen så har jag alltid minst solskyddsfaktor 50 och hatt.

Men framför allt så måste man se det som en långsiktig plan. Man får inte fin hud över natten. Visst finns det botox man kan göra men det ger dig inte fin hud. Fin hud handlar om att ha bra rutiner inte bara med hudvård.

Hudterapeutens val.

När jag bokar tid hos min hudterapeut Terese så väljer jag hudterapeutens val. Det innebär att hudterapeuten avgör vad som är bäst för din hud. Eftersom jag gått till Terese på Kräm Hudvårdsstudio nu i några år och min hud är finare än någonsin (och då ska vi tillägga att jag åldrats några år på det). Så litar jag på Terese till 100% och hon vet precis vad min hud behöver.

För någon vecka sen var jag hos Terese och gav huden en riktig boost inför hösten. Fokusen blev lyster och fukt. Jag har torr hud så fukt är alltid med i mina behandlingar. Men denna gången behövde min hud lite lyster med. Så Terese gjorde en skräddarsydd Natura Bissé ansiktsbehandling på mig.

Såhär tar jag hand om min hud! ​
Såhär tar jag hand om min hud! ​
Såhär tar jag hand om min hud! ​
Diamond Glyco Extreme Peel är en riktig lyx peeling för huden och en av dom absolut bästa produkter jag testat. Hudvårdslyx på hög nivå. Diamond Extreme Mask sover jag med, också en helt fantastisk produkt som ger omedelbar resultat. Oljan har jag inte testat, men funderar när klimatet blir kallare att testa den. Då min hud blir extremt torr ju kallare det är ute.
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?