Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Sankt Nikolaus dagen

Sankt Nikolaus dagen får barnen godis i sina skor. Detta är en tradition vi haft sen vi varit små och mamma har överfört denna traditionen till mina barn. Även fast det har med religionen att göra och jag inte är religiös så är det ändå en rolig grej för barnen att göra traditionen vidare.

God morgon raringar.

Imorse vakande barnen upp och det fanns godis i skorna. Men traditionen är egentligen att man ska putsa skorna på kvällen. Men vi råkade glömma det. Däremot är detta något mamma haft som tradition sen vi var små och nu överför vi traditionen till mina barn. Tycker det är en super kul grej.

Kvällen 5:e december ska man alltså putsa sina skor och ställa dom snyggt. På morgonen har Sankt Nikolaus varit och lämnar godis eller en liten present. Om man då har varit snäll.

Sankt Nikolaus dagen ​
Denna helgen.

I fredags åkte vi till syrran för lite julpyssel och mys. Barnen och moster skulle göra pepparkakshus och sen kollade vi på film. Super mysig kväll och Matteo älskade det. Känner verkligen hur han behöver den där egentiden och uppmärksamheten. På lördag passade syrran Matteo medans jag åkte till stan med Valentino för att fota med Maria. Vi passade på att ta en kaffe och planera lite.

Följ:

2 Kommentarer

  • Anna
   Författare
   6 december, 2020 / 9:23 e m

   Ja men verkligen, en super mysig tradition ?

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?