Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Segla Med More Sailing

Segla Med More Sailing

Hos moresailing.se finns seglingsresor för alla. Du kan välja mellan att segla i en rad olika länder. Besök deras hemsida för att se vilket alternativ som passar dig.

Jag personligen skulle segla i Kroatien. Jag är född i Kroatien men har sett långt ifrån det mesta jag skulle vilja se så en seglingsresa hade varit ett helt perfekt alternativ. Här seglar du en vecka med besättning så du behöver i princip inte tänka på något. Bara att njuta av din färd och utforska dom fantastiska ställena. Kroatien är otroligt vackert och man kan utforska allt från historiska städer med smala gränder och kullerstenar som polerats helt blankt. Under sommarhalvåret räknas Kroatien till och med som en av Europas länder med flest soltimmar per år. Dessutom är vädret helt fantastisk. Man kan för det mesta räkna med strålande sol och klar himmel.

Hur funkar det?

Vill man bläddrar i en fysisk katalog och föredrar det så kan man faktiskt beställa en katalog hos moresailing.se. Annars utgår seglingsresor i Kroatien från splitregionen. Resan startar i Marina Kastela som ligger bara ett stenkast ifrån Splits flygplats. Från fastlandet ger man sig ut bland öarna längs den Adriatiska kusten. Regionen heter Dalmatien och man seglar mellan öar som bland annat Solta, Brac, Hvar och Vis.

Jag har besökt Brac för ca 3 år sen och ön är helt magisk. Dessutom älskar jag stenstränder. Man slipper all sand och behöver inte tänka på det. Brac är verkligen super fin och det är definitivt en ö jag kommer åka tillbaka till. Sen har vi Hvar, har aldrig varit där men har velat åka dit så många gånger. Men det har aldrig blivit av. Hvar är lite som franska rivieran fast i Kroatien. Ska vara otroligt vackert och rena drömmen. Hvar är tydligen en av Kroatiens mest besökta öar och också känt för sina lavedelfält. På Hvar finns även staden Stari Grad som betyder gamla staden och är som namnet antyder den äldsta orten på Hvar, 300-fkr anlades den av grekerna.

Man reser från lördag till lördag. Det ingår tur och retur flyg från Köpenhamn, Göteborg eller Stockholm. Besättningen är svensk och välutbildad. Det ingår även transfer till och från båten. Frukost, lunch och dryck ombord på båten. Sängkläder och handdukar finns också ombord på båten. Hamnavgifter, gasol och andra avgifter är inräknade.

Vill man boka en båt för hela sällskap så går det också bra.

Under seglingsresor i Kroatien seglar man med olika båtmodeller. Man väljer alltid stora och rymliga segelbåtar för att man ska bo så bekvämt som möjligt. Eftersom båten seglar till en ny destination varje dag så får du uppleva många nya platser under din resa. En seglingsresa passar både den som är mer äventyrlig men också för den som vill koppla av. Du bestämmer själv.

När du köper en seglingsresa är allting färdigpaketerat och klart från det att du bokar. Målet är att du bara ska kunna koppla av, därför ingår allt från flygbiljett till mat på båten. Du slipper alltså all planering som annars kan krävas inför en resa. Allt är färdigt och planerat.

Segla Med More Sailing
Segla Med More Sailing
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?