Shoppa min stil

no products

Sexleksaker för vuxna

Reklam för vuxenkul.se

Okej hörni det är väl ändå dags att ta upp ämnet, sexleksaker. Alla är vi olika öppna om det och jag tycker att det är helt normalt ämne. Därför tänkte jag också passa på att lyfta det.

Det som är fördelen med e-handeln i detta fall är att om man nu tycker det är jobbigt och pinsamt så kan man sitta vid datorn och klicka hem produkterna. Sexleksaker från Vuxenkul har ett brett sortiment av olika sexleksaker.

Krydda till förhållandet

Att experimentera med sexleksaker kan också vara ett perfekt tillfälle att krydda till förhållandet. Speciellt om man kanske varit tillsammans länge och behöver lite inspiration. Det kan lätt hänt hända att man fastnar i samma mönster och kör på samma.

Sen är även sexleksaker helt perfekta om man är singel och vill ha lite extra kul. Dom singlar jag pratat med känner tabu när det kommer till sexleksaker. Dom upplever det som pinsamt. Och det är det absolut inte. För det första så behöver du inte berätta för någon om du inte vill. För det andra klickar du hem dom via e handeln. Så du slipper den fysiska butiken om du tycker det är tabu.

Magasin.

En annan grej jag gillade hos vuxenkul.se är att dom har ett eget magasin. Där lyfter dom lite olika passande teman.

Sexleksaker och deras material – man vill ju veta vad ens produkter innehåller / eller vad dom är gjorda av. Vuxenkul har en snabbguide där dom berättar vad deras produkter innehåller eller är gjorda av.

– Jelly är ett av materialen som kommer att stötas på mest i produkterna. Detta material används till många olika leksaker. Materialet upplevs mjukt precis som gelé är. Ska du köpa en sådan produkt är det bra att dubbelkolla om man är allergisk mot latex.

– Silikon, har samma egenskap som materialet jelly. Det kan till och med ibland upplevas som hud liknande då det lätt värms upp av din egen kroppstemperatur. Den håller bättre än Jelly då det är svårare för bakterier att absorberas in i materialet. Lukt kommer därför inte att vara något problem. Silikon är extremt tåligt material och det är enkelt att rengöra det med hett vatten.

– Glas. Glasleksaker är väldigt tåliga och dom går inte alls sönder lila lätt som det låter. Det bästa med detta material är att den har en förmåga att klara av olika temperaturer. Du kan experimentera genom att lägga din leksak i frysen, koka den eller värma den i mikron till en önskad temperatur. Dessutom glider glasleksaker mycket enkelt med glidmedel.

– TPR/TPE, Termogummi eller termoplastiskt elastomer är en leksak i materialen gummi och plast. Detta typ av material är bra för de som har latexallergi. Detta material har liknande egenskaper som leksaker i silikon. Det är också väldigt miljövänligt och helt återvinningsbart.

– Hårdplast är ett mycket hårt material. Hårda material leder vibrationer bättre än mjukare material används dessa ofta till olika typer av vibratorer. Om du vill uppleva kraftiga vibrationer så bör du alltså välja en vibrator i hårdplast.

För mig var det hår extremt intressant läsning. Hade verkligen ingen aning av mycket av det som står ovan. Besök Sexleksaker från Vuxenkul.

 

 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?