Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
49   219
22   176
43   311
33   352
50   300

Shopping med Matteo

Shopping med Matteo.

Hej raringar.

Hoppas att ni haft en härlig start på denna helgen. Min start har däremot varit helt perfekt. Började morgonen på gymmet och killarna var på Mini Sats. Men jag älskar att mina killar längtar och älskar att vara på Mini Sats. På så vis kan jag träna i lugn och ro utan att behöva stressa.

 

Shopping med Matteo
Shopping med Matteo
Men vi passade på att spendera en hel del utomhus då det fortfarande var fint väder. Sen passade vi på att fota i rapsfälten. Bilderna blev helt fantastiska.
Shopping med Matteo
Min älskade stora kille som är så jäkla klok och duktig. Är så otroligt stolt vilken fin och stor kille han blivit.
Han önskade sig samma tröja som jag har från Peak Performance. Så vi åkte förbi Emporia och köpte lite kläder. Jag själv är helt kär i luvtröjan och köpte en marinblå till mig själv. Har använt den svarta väldigt flitigt och det kommer jag göra med den marinblåa också.
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?