Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Shopping sugen

När jag var i Göteborg hann jag med lite shopping, köpte lite nya träningskläder inför hösten som jag får plats i ett tag till 😀 Kabelstickad marinblå Gant fick också följa med, har varit på riktig shopping humör men vill ju inte handla för mycket heller. Träningskläder kan man aldrig ha för mycket av 😀  

Jag köpte även två stycken t-shirt till mannen med 😀

 

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

  1. 9 juni, 2015 / 7:47 e m

    jag har på tok för lite träningskläder

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?