Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Shopping sugen

När jag var i Göteborg hann jag med lite shopping, köpte lite nya träningskläder inför hösten som jag får plats i ett tag till 😀 Kabelstickad marinblå Gant fick också följa med, har varit på riktig shopping humör men vill ju inte handla för mycket heller. Träningskläder kan man aldrig ha för mycket av 😀  

Jag köpte även två stycken t-shirt till mannen med 😀

 

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

  1. 9 juni, 2015 / 7:47 e m

    jag har på tok för lite träningskläder

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?