Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
32   234
26   281
30   219
39   285
72   470

Sinful Classic Julkalender 2020

Reklam för Sinful.se

Hörni alltså jag måste tipsa er om denna otroligt häftiga julkalender från Sinful. Jag kan väl säga som såhär, det här är en perfekt present till en partner. Ni kommer ha en riktigt spännande december och tro mig, ni kommer inte ångra detta köp. 

Sinful Classic Julkalender 2020 är perfekt till er som vill fylla december med överraskningar, lek och sex. Man får också med ett inspirationshäfte där ni får tips och idéer. En helt perfekt erotisk julkalender.

Sinful Classic Julkalender 2020

Ni får 24 noga utvalda bästsäljare, som ger er möjlighet att utforska varandra på helt nya sätt, och njuta av massvis med sköna orgasmer tillsammans. I kalendern hittar ni både vibrerande sexleksaker, accessoarer till förförande förspel och produkter för lättare bondage lekar. Tillsammans är det hela värt totalt 3000 kr.

Julkalendern är alltså värd 3000:- men du betalat 995:-. Där är en massa gott och blandat i den. Jag gillar att man får med batterier till alla leksaker som kräver det samt en liten introduktion. För vissa av sakerna kan man verkligen behöva det. Förra året sålde den slut väldigt fort så passa på att förgylla december månad lite extra. Ni hittar den HÄR.

Sinful Classic Julkalender 2020​
Jag har öppnat några luckor för att visa er vad som döljer sig i några av luckorna. Kommer dock inte avslöja vilka luckor det är.
Sinful Classic Julkalender 2020​
Sinful Classic Julkalender 2020​
Följ:

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?