Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Ska du ta körkort?

Reklam för Trafiko.

Är du påväg och ska ta ditt körkort? Då vill jag passa på att tipsa om Trafiko. Trafiko håller handledarkurser med handplockade lärare runt om i Sverige. Boka kurserna enkelt, direkt i din mobilen. Dessutom har dom en digital plattform för övningskörning. I den får du tillgång till alla körmoment du ska träna på inför uppkörningen. Har du dessutom gått några av deras kurser får du detta gratis. Hos Trafiko kan du även köpa den teorin som passar dig bäst. Allt beror på hur du vill lära dig dina körkortsfrågor, antingen se på video eller läsa böcker. Du väljer själv.

Jag älskar att allt blir så tillgängligt via digitaliseringen. Speciellt i sådana här fall där det faktiskt underlättar för en. Att man kan underlätta, speciellt när det handlar om att lära sig.

Mitt körkort.

Tro det eller ej så var det faktiskt inte så länge sen jag tog mitt körkort. Tror jag haft det i ca 6 år. Tanken var att jag skulle ta mitt körkort när jag sluta skolan. Men eftersom jag direkt flyttade hemifrån så hade jag inte ekonomin till det. Dessutom studera jag så att det var lite kämpigt. 

Idag kan jag inte ens tänka mig ett liv utan körkort. När vi bodde i stan så hade vi inte bil för det var inte nödvändigt. Men nu när man bort utanför stan så är bil och körkort ett måste.

Kommer aldrig glömma den dagen jag tog mitt körkort. Vilken lycka. Trodde dock jag inte skulle bli godkänd eftersom jag gjorde några missar vid uppkörningen. På den tiden kunde man göra teori och uppkörning samma dag. Om man klara teori eller uppkörning så hade man 3 månader på sig att slutföra allt. Jag tog intensivutbuildning så det gick fort. 1 månad och sen hade jag körkort. Farligt att också dra ut på det för så glömmer man snabbt.

Ska du ta körkort? ​
Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 13 juni, 2020 / 11:02 f m

  Bra att det finns flera sätt att utbilda sig för att ta körkort.
  För körkort behövs ofta – det är ju en förutsättning för att kunna köra bil m.m. oavsett om man skaffar eget fordon, hyr eller går med i en bilpool.

  • Anna
   Författare
   13 juni, 2020 / 11:19 f m

   Jag håller med. Otroligt smidigt

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?