Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Ska man tvätta ansiktet på morgonen?

I samarbete med Kräm Hudvårdsstudio.

Ska man tvätta ansiktet på morgonen?

Första frågan är om du tvättar ditt ansikte på morgonen? Och när jag menar tvättar då, menar jag med ansiktsrengöring. Ska jag vara ärlig så hade jag faktiskt ingen aning om att man bör tvätta ansiktet på morgonen. Det var först när jag gick till Terese på Kräm Hudvårsstudio som jag fick tipset.

Huden rensar ut slaggprodukter.

På kvällen är det självklart att man tvättar ansiktet. Man har antigen make up eller så känner man att huden behöver rengöras efter en hel dag. Men på morgonen känns det inte alltid så naturligt, för man tänker att man tvättade ansiktet på kvällen innan.

Men saken är den att under natten så rensar huden ut slaggprodukter. Hudens rensar naturligt ut fetter, smuts och slagg, som lägger sig på hudytan. Det är just därför viktigt att rengöra huden på morgonen så man får bort slaggprodukterna så dom inte lägger sig som en hinna på huden. Rengör man inte huden så byggs det på med orenheter på huden som i sin tur täpper till porer.

Jag personligen tycker huden känns super fin när man rengör den och använder man dessutom make up så tycker jag att den håller längre. Mitt tips är att rådfråga med en hudterapeut om vilka produkter som passar ens hud. Jag har gått till Terese på Kräm Hudvårdsstudio i flera år och hon kan min hud utantill. Hon skräddarsyr produkterna efter min huds behov.

Två av mina absoluta favorit rengöringsprodukter.

Två av mina absoluta favorit rengöringsprodukter kommer från Kräm Hudvårdsstudio och märket Natura Bissé.

Natura Bissé Diamond Cocoon Daily Cleanse och Natura Bissé Diamond White Rich Luxury cleanse. Ett otroligt svårt beslut då jag gillar båda två väldigt mycket. Jag kan tycka att det är skönt att kunna variera mellan mina hudvårdsprodukter. När jag är jätte torr och nu under vintern så har jag använt mer av Diamond Cocoon. Den är perfekt för den som lever ett aktivt liv i city. Den tar bort orenheter, förorenade partiklar, överskottsolja och makeup, samtidigt som den ger huden en riktig fuktboost och glow.

Sen har vi Diamond White rengöringen som är mer en gelé i konsistensen medan cocoon är mer i mjölkkonsistens. Huden känns så ren och len efteråt. Dessutom jobbar denna med pigmentering. Man får en massa fukt och huden känns fantastisk.

Ska man tvätta ansiktet på morgonen?Ska man tvätta ansiktet på morgonen?

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?