Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Skjorta med större krage

Skjorta med större krage.

Jag älskar tidlösa och klassiska plagg. Och just nu är jag helt inne i alla dessa fina skjortor med större krage. Hittade en super fin skjorta på Rean med större krage som jag bara blev helt förälskad i.

Skjorta med större krage

Hej raringar

Imorse åkte jag in till kontoret. Har inte varit där på ett tag på grund att vi har hemarbete och dessutom har jag själv varit sjuk. Ville vänta ut innan jag åkte till kontoret. Kändes skönt att ha någon att prata med under dagen hehe. Blir lite ensamt att jobba hemifrån även om jag sitter i telefon i timmar.

Har även hunnit med träningen. Jag mjukstartar eftersom jag känner min kondition inte är på topp efter Covid 19. Men det får helt enkelt ta sin tid. Däremot känner jag att jag blir mycket duktigare med maten när jag kommer igång med träningen. Det hör liksom ihop. Funkar träningen så funkar maten. Jag har ett kost och träningsschema jag följer som jag fick av min PT för 1 år sen. Men pga olika omständigheter så tappade jag allt. Det viktigaste är att jag är igång.

Nu blir det en stund i soffan innan läggdags.

Följ:
Dela inlägget

4 Kommentarer

 1. Elin Lindqvist
  20 januari, 2021 / 5:36 e m

  U N D E R B A R skjorta! Vart kommer den ifrån?

  • Anna
   Författare
   20 januari, 2021 / 10:16 e m

   Tack snälla, fynda den på Zara 😍

 2. 20 januari, 2021 / 10:01 e m

  Skriv gärna en veckas kostschema du har det vore jättekul att se, för jag behöver inspiration

  • Anna
   Författare
   20 januari, 2021 / 10:16 e m

   Tack för tipset, det kan jag absolut göra. Ska bara själva komma igång lite 😍

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?