Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Sköna jeans under 400:-

Innehåller reklam för Bubbleroom genom annonslänk.

Det här med jeans är verkligen en kamp. Gäller att hitta rätt passform och sen ska dom dessutom vara sköna. Jag har testat två modeller från Bubbleroom. Den första modellen är lite kortare i benen och hög i midjan medan den andra modellen är lite längre i benen. Det är en smaksak, men jag personligen gillar mer den modellen som är lite kortare i benen. För mig är det inte alls konstigt att ha boots till och det är ett litet mellanrum. Tycker det är super snyggt. Båda modellerna är normala i storleken.

Använder ni koden: ANNAM får ni dessutom 10% rabatt på hela sortimentet hos Bubbleroom.

Den första modellen som är lite kortare i benen har jag i svart. Skulle klicka hem dom i blått med men råkade klicka hem fel modell. Gillar längden och att dom är höga i midjan. Ni hittar dom HÄR och modellen heter Sandy.

Sköna jeans under 400:- ​

Sen har vi den modellen som är lite längre i benen. Också super sköna, lite högre i midjan och stretchiga. Jag älskar när jeansen är helt tajta hela vägen. Ni hittar den HÄR och modellen heter Bianca.

Följ:

5 Kommentarer

 1. 22 augusti, 2020 / 7:20 e m

  Snygga jeans. En fråga vad använder du för shampoo och balsam. Köpte ett nytt för ett tag sedan hos frisören jag tycker jag får fett underhår av =(

  • Anna
   Författare
   22 augusti, 2020 / 11:18 e m

   Tack ? Du jag har samma problem, köpte nytt schampo och balsam och får fattigt hår. På mig händer det när jag har produkter som är för vårdande.

   • 23 augusti, 2020 / 12:24 f m

    Jag använde Softserien från Maria Nila som jag varit toknöjd med. Men av nån anledning nu efter senaste frisörbesöken så gör den att håret flyter samman för mycket så att slingorna försvinner in i håret eller vad man ska säga. Låter konstigt, men slingorna ger inte samma tydliga effekt längre. Jag valde då att byta till ett märke som heter Milkshake, men det fungerar inte alls. Jag har kikat lite på Bjön Axens färgshampoo, men vet inte alls. Känner att jag är lite anti att köpa mer frisörshampoo nu när det ändå ger fettigt hår.

    • Anna
     Författare
     24 augusti, 2020 / 12:10 e m

     Oj ja då har du testat en massa olika. Så himla svårt att hitta rätt i detta djungel

 2. 23 augusti, 2020 / 12:25 f m

  Vilka märken har du kört med? Björn Axens shampoo kan ju vara bra också!

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?