Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Skönhet på agendan

Skönhet på agendan.

Hej raringar.

Det ska bli otroligt skönt att ta en paus från verkligheten. Men på torsdag ska jag till Kräm Hudvårdsstudio för spännande behandling och analys av huden. Som jag ser fram emot behandlingen. Bor ni i Malmö eller omnejd och behöver en paus från verkligheten så ska ni defensivt boka tid hos Kräm Hudvårdsstudio.

Idag ska jag däremot till fina Sneki och fixa fötterna. Tyvärr kommer hon att stänga ner sin verksamhet om någon månad vilket är otroligt trist. Efteråt ska jag iväg till en helt ny fransstylist och fixa mina fransar, då min inte tar emot kunder pga att hennes sambo är i riskgruppen och det har jag självklart förståelse för. Lite pirrigt när man ska till en ny men hoppas det blir bra. Som sagt, idag står skönhet på agendan. 

Sen ska jag passa på att köpa lunch på mitt absoluta favorit Poké ställe i Malmö Poké Poké. Gillar du Poké bowls så kan jag verkligen rekommendera dom. Blir säkert en kaffe på stan också. 

Får jag lite tid mellan pedikyren, lunchen och fransarna. Så ska jag gå förbi mina favorit butiker i stan och säga hej till dom som jobbar där.

Jag kommer faktiskt också åka över till en tjej och lämna 4 burkar med ersättning. Vår son äter en annan ersättning och den har ”bara” legat där och jag kände att jag ville ge den till någon som behöver. La ut på Facebook i en av mamma grupperna och då var där en tjej som hörde av sig. Vad jag har förstått det som så verkar det vara svårt att få tag på ersättning på vissa ställe .

Önskar er en härlig dag.

Skönhet på agendan
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?