Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Skönhetsveckan

Skönhetsveckan

Hej raringar.

My gad alltså, jag känner verkligen jag behöver en extreme make over. Känner mig så sliten. Denna veckan är en skönhetsvecka för min den. Alla behandlingar har jag sedan tidigare fått avboka pga sjuka barn så nu är det äntligen dag. Känns som att det är allt på en gång men det får vara så.

– Jag fixade mina fransar hos bästa Cecilia på Flawlessskinandglow. Jag älskar att ha fransar, speciellt nu när jag jobbar mycket hemma så sminkar jag mig väldigt sällan. Med fransar ser jag fräschare ut.

– Idag fixade jag botox hos bästa Cecilia på klinik Wiking. Jag har gått till Cecilia i 5 år och jag är så nöjd. Hon är utbildad sjuksköterska och för mig är det så viktigt att gå till någon som har koll och vet vad dom gör.

– Efter mitt besök hos Cecilia så besökte jag min hudterapeut Terese på Kräm Hudvårdsstudio och provade ut lite produkter som ska passa min hud. Känner att den är lite extra torr och känslig under denna perioden så jag ska prova några produkter. Köpte även med ett serum då jag inte hade någon alls.

– Imorgon ska jag även besöka min frisör Erika på Larsson och Lange. Även denna tiden fick jag avboka pga sjuka barn så ni kan ju tänka er vilken utväxt jag har. Men imorgon ska jag äntligen få håret fixat.

Skönhetsveckan

Jag tror på att unna sig och ta hand om sig. Det är så viktigt att göra dom grejerna man älskar. Jag älskar hudvård och skönhet, jag har alltid gjort det. Haft ett intresse av att ta hand om huden och stå där i badrummet och ta hand om min hud. Minns när jag skulle få min första son och alla sa till mig – glöm den tiden du spenderar i badrummet på kvällen eller morgonen när det kommer till huden, eller glöm att unna dig. Allt skulle vara så himla negativt. Men vet ni vad, det är precis till vad man gör det. En skönhetsvecka är aldrig fel, man kan även lägga upp en plan och ha det hemma.

Skönhetsveckan
Min bad hairday och då fick jag slänga på hatten och det hjälpte.
Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 21 januari, 2021 / 10:16 e m

  Jag har också haft egentid denna vecka, gjort naglar och hår, så man är lite fräechare igen

  • Anna
   Författare
   22 januari, 2021 / 3:47 e m

   Underbart 😍 Det behövs

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?