Shoppa min stil

no products

Skötväska inhandlad – By Malene Birger

Hallo fina 

Har precis landat i soffan, är helt slut, blev en riktigt lång dag på jobbet. Jag älskar ju mitt jobb, så det gör absolut ingeting 😀

Till något annat nu, nämligen skötväska. Jag är sådär anti skötväska och gillar inte alls modellerna och speciellt inte den skötväskan man köper till Stokke Xplory. Jag har tittat på fler andra väskor och ingen som riktigt passar då vagnen är väldigt speciell, men snygg 😉 Den här skönheten från By Malene Birger har jag sneglat på ett tag och mannen har flera gånger sagt men köp den om du gillar den. Dock så var jag tveksam om den passa vagnen så äntligen idag tog jag med vagnen ner till Best of Brands och Emmsan fick följa med som rådgivare. Jag testade den på och tyckte den blev super fin till så det blev ett köp 😀 Det bästa är ju att jag även kommer ha nytta av den ivanliga fall med 😀 Så äntligen är den så kallade skötväskan inhandlat 😀 Lycka  w 

    

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?