Shoppa min stil

no products

Slemproppen har gått 

God morgon darlings 

Har varit en intressant morgon. Vakna 05.00 av att jag behövde gå på toa, sen behöver jag väl inte gå in på detaljer. Men jag var osäker på om det var slemproppen som hade gått, även om det kändes så, så ville jag dubbelkolla med kvinnokliniken och det stämmde, det var slemproppen som gått. Det är ju inget tecken på att man kommer föda direkt utan mer att det är på gång och att det är snart dags. Jag känner lätta värkar men inget kraftig, men snart så 😀 Kan ju sätta igång när som, jag prata med tjejerna och för en gick det samma dag och någon annan tog det ett dygn 😀 

När jag väl satt på toan så kom jag på att fasiken jag har inte hunnit måla mina tånaglar och jag vägrar ligga med benen i vädret utan målade tånaglar. Så dagens mission blir pedikyr haha 😀 

Nu återstår det bara att se när han kommer 😀  

 

Följ:
Dela inlägget

6 Kommentarer

  • anna
   Författare
   16 september, 2015 / 10:04 e m

   Ja namnet är bestämt nu, kommer snart. Kramiz

 1. 16 september, 2015 / 5:36 e m

  Åh så spännande. Väntar på ett sms nu =)
  Kram och lycka till hjärtat.

  • anna
   Författare
   16 september, 2015 / 10:02 e m

   Ja nu känns det verkligen nära 😀 tack fina

  • anna
   Författare
   21 september, 2015 / 5:01 e m

   Tack fina du han är så himla god, vi sitter och kollar på honom hela tiden. Lyckan går inte att beskriva. Kram fina

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?