Shoppa min stil

Veronica Virta
Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
25   154
48   235
26   277
22   289
29   311

Slottsweekend i Stockholm

Slottsweekend i Stockholm.

I skrivandets stund sitter vi i bilen påväg till Malmö. Vi har haft en helt fantastisk vistelse i Stockholm. Vi bodde på ett super fint slott, Näsby Slott och ligger en liten bit utanför Stockholm. Vi åkte till Stockholm med bil och det passade oss perfekt.

Sen älskar både jag och mannen slott. Jag måste säga att Näsby Slott var otroligt charmigt och magiskt. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så smälldes det upp en dörr precis när vi checkade in vid midnatt. Det sägs att det spökar på slottet. Jag kan ju säga som så att jag kände av energin på slottet.

Det finns alltid en häftig historia bakom alla slott och både jag och mannen är otroligt nyfikna. Så igår fick vi ett häfte av personalen så vi kunde läsa om slottets historia. Där fanns bland annat kristallkronor och biljardbord som följt med slottets historia. Ett slott vi definitivt kommer att besöka igen.

Det var denna dörren som åkte upp mitt natten och där var inte en människa.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?