Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Sminkborstar från Real Techniques

Inlägget är reklam för Lyko och innehåller annonslänkar.

Jag har letat efter bra och prisvärda sminkborstar. Såg detta sminkborstar sett från Real Techniques från Lyko och bestämde mig för att testa den. Men jag tycker det är bra pris för 4 borstar, 299:-. Ni hittar dom – HÄR -.

Sminkborstar från Real Techniques

Detta sett innehåller bas borstarna;

Contour brush: för fin applicering av highlighter eller contourprodukt över eller under kindbenen.
Square foundation brush: unik design som ger byggbar täckning vid applicering av flytande foundation.
Detailer brush: precisionsform för att enkelt dölja problemområden. 
Tips: använd vid applicering av läppstift för precis form och definition.
Buffing brush: UltraPlush™ borsthår är idealiska för en full täckning med hjälp av puder eller mineral foundation.

Dessa borstar passar mig helt perfekt. Däremot använder dom 3 större borstarna, men den minsta borsten har jag inte fått användning av. Men det kanske är också för att jag för övrig är lite dålig på att använda borstar. Men jag får ta och lära mig. Jag använder bortse till solpuder, löspuder och rouge. Sen har jag hightlighter som jag applicerar med bortse.

Vill man ha bas borstar så är dessa från Real Techniques ett bra val.

Har även klickar hem ett nytt bronzing puder från Mac som jag ännu inte hunnit testa.

Sminkborstar från Real TechniquesSminkborstar från Real Techniques

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?