Shoppa min stil

no products

Smygstarta med promenader

Hej fina ni

Denna veckan har jag smygstartat med promenader, jag har fått ta det i min takt då jag fortfarande varit öm. Idag kändes det dock mycket bättre och nästa vecka kan vi nog öka farten. Blir powerwalks några veckor till innan jag sätter igång med lite lätt träning. Längtar verkligen efter att få komma igång med riktig träning 😀

Lillkillen trivs att åka i vagn 😀 Tur det.

 Barnvagnsligan ute på promenix.

image

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. ida
  4 oktober, 2015 / 1:02 e m

  Hur hittade du barnvagnsgänget och hur kom ni på att ni skulle promenera ihop?
  Är det genom BB eller nån sida på internet ?
  Är alla barn lika gamla?

  • anna
   Författare
   4 oktober, 2015 / 1:31 e m

   Hej. Vi är faktiskt riktigt bra vänner sen tidigare och vi blev gravida nästan samtidigt utan att vi planerade det. Den älsta är 10 veckor, nr 2 är 8 veckor, nr 3 är 4 veckor och lilla Matteo som är 2 veckor.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?