Shoppa min stil

no products

Snart avslöjar jag en spännande nyhet

Hallo fina ni och välkommen till min nya blogg 😀 Hoppas att ni gillar den, jag kommer blogga precis som vanlig och det kommer hända en hel del spännande grejer. En av sakerna avslöjar jag redan imorgon så håll utkik på bloggen 😉 

Idag har varit en fullspäckad dag, vi började denna morgonen med att möta upp Emmsan och Isaac för träning. Efteråt städning och en sväng på mobilia. Syrran kom och hämta mig för att åkte över till mormor och morfar, där denna mamma fick lite ro så hon kunde sitta och jobba lite 😀 Jag är sjukt taggad och ser verkligen fram emot att avslöja den spännande nyheten för er 😀 

Nu kallar sängen och imorgon väntar ännu en fullspäckad och rolig dag. Inte vilken som helst, denna mamman fyller 30 år och lilla Matteo blir 2 månader. Vart tar tiden vägen. 

  

Killarna sover medan mammorna tränar. 

 

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?