Shoppa min stil

no products

Snygga & sexiga sovplagg i spets

Snygga & sexiga sovplagg i spets – innehåller affiliatelänk.

Jag tycker det är extremt viktigt med fina sovplagg och älskar både underkläder och sovplagg från Hunkemöller. Nu när jag ska vara hemma en del och amma så har jag klickat hem en del fina sovplagg från Hunkemöller. Både som jag kan ha på sjukhuset men även här hemma. Nattlinnet nedan och morgonrocken kommer jag att ha hemma. Dom finns i en rad olika färger som ni också hittar nedan.

För er som är nyfikna på vilka nattplagg jag kommer ha med till BB så kan ni läsa inlägget – Packning av BB väskan del 1. Till BB kommer jag ha med två fina pyjamas, så inget nattlinne. En av pyjamasen är helt svart och den andra är vinröd, båda har spetsdetaljer. Viktigt att känna sig fin på BB med.

Snygga & sexiga sovplagg i spetsSnygga & sexiga sovplagg i spets

Nattlinne: 299:- & Morgonrock: 409:-

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?