Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
47   235
64   321
46   298
53   307
30   302

Snygga träningskläder från Panos Emporio

Reklam för Jägersro Center.

För en tid sen besökte jag Jägersro Center för att handla kläder och skor till Matteo på Stadium Outlet. Det slutade med att vi köpte kläder och skor till Matteo men också till mig. Jag hittade nämligen sjukt snygga träningskläder från Panos Emporio. Så jag gick bananas. Köpte typ 3 par träningsbyxor och 2 träningsjackor, jag menar 150:- för byxor och 250:- för jacka. Hur bra som helst.

Dessutom är dom super sköna på och snygga. Viktigt. Tycker det är kul att jag fick så härlig positiv feedback på stories där flera åkte till Stadium för att köpa träningskläderna.

Förutom en massa fina träningskläder så har Stadium outlet på Jägersro Center träningsredskap allt från yoga till styrketräning. Sen har dom även Hunter gummistövlar på rea också.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?