Shoppa min stil

Kavaj
Kjol
Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
29   225
30   298
18   221
19   303
38   329

Snygga träningskläder från Panos Emporio

Reklam för Jägersro Center.

För en tid sen besökte jag Jägersro Center för att handla kläder och skor till Matteo på Stadium Outlet. Det slutade med att vi köpte kläder och skor till Matteo men också till mig. Jag hittade nämligen sjukt snygga träningskläder från Panos Emporio. Så jag gick bananas. Köpte typ 3 par träningsbyxor och 2 träningsjackor, jag menar 150:- för byxor och 250:- för jacka. Hur bra som helst.

Dessutom är dom super sköna på och snygga. Viktigt. Tycker det är kul att jag fick så härlig positiv feedback på stories där flera åkte till Stadium för att köpa träningskläderna.

Förutom en massa fina träningskläder så har Stadium outlet på Jägersro Center träningsredskap allt från yoga till styrketräning. Sen har dom även Hunter gummistövlar på rea också.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?