Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Snyggt stylat med sneakers

Samarbete med Sportshowroom.se

Vem älskar inte ett par snygga sneakers! Jag har några sneakers hemma som jag använder lite då och då men har tröttnat lite på dom och det hade inte skadat med ett nytt par. Jag skulle vilja ha ett par snygga sneakers till träningen men också som jag kan ha till vardags. Tränings sneakersen blir så lätt smutsiga så två par är inte helt fel. Så kan man variera. Kanske inte helt trevlig att trampa runt i ett par svettiga tränings sneakers till vardags.

Hos Sportshowroom finns en rad olika märken på sneakers. Till alla möjliga sporter men också som passar till vardags. Jag vill gärna ha ett par nya löparskor och hittade Nike Free RN Flyknit som jag blev helt förälskad i. Älskar färgen. Jag älskar Nikes träningsskor och dom träningsskorna som jag har idag kommer också från Nike. Sen tycker jag att Free modellen är otroligt skön. Känns knappt som att man har träningsskor på sig. Mina träningskläder är mestadels svarta så det är kul med lite färg på skorna. 

Snyggt stylat med sneakers

När det kommer till sneakers till vardagen så vill jag gärna ha lite färg. Men det får vara en ljus färg som passar ihop med flera andra färger. Dom jag fastna för är dom nedan puderrosa Nike sneakers. Hur snygga som helst som funkar ihop med flera olika färger. Jag gillar att bära sneakers till en sportig look. Gärna en cool t-shirt och ett par jeans. Det beror också på vilken typ av modell på sneakers man har. Ett par sneakers som inte ser så klumpiga ut kan funka till en snygg klänning. Smaken är som baken och detta är alltså hur jag skulle styla med sneakers. Jag själv är inte helt förtjust i klumpiga sneakers utan gillar mer en slimmad modell på sneakers.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?