Shoppa min stil

no products

Sömnlös natt & barnakuten

Sömnlös natt & barnakuten.

Hej raringar.

Kikar in en snabbis på bloggen för att uppdatera er. Nu går ögonen i kors och jag är så trött. Imorse vid 4 tiden åkte jag in till barnakuten med Valentino. Han hade extrem hosta och jag fick lite panik. Vanligtvis åker jag sällan in till läkaren varken med mig eller barnen. Det ska vara något riktigt allvarligt. Men denna gången kändes det som att det var riktigt illa med hans hosta.

Vi var på barnakuten för två dagar sen och då skickade dom hem oss efter att dom gjort en massa undersökningar. Valentino mår för övrigt bra och har ingen feber. Läkaren sa att alla provsvar såg bra ut och att vi ska försöka lägga honom på en kudde. Så att han kan få komma upp lite. Så det ska vi testa i natt.

Hoppas hostan snart släpper för det finns inget värre än en liten bebis som är sjuk och man har ingen aning om vad felet är.

Väl hemma så var tanken att jag skulle ta en powernap men det gick inte alls. Jag kunde inte alls somna. Vid 16.00 hade jag bokat en dejt med Sofia och ville så gärna träffa henne. Som tur var jag otroligt pigg och valde att gå ut för att träffa henne.

Nä hörni nu blir det sängen. God Natt

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 24 oktober, 2019 / 7:37 f m

  Men usch vad jobbigt det lät. Hoppas att han snart mår bättre.

  • Anna
   Författare
   24 oktober, 2019 / 12:15 e m

   Tack snälla.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?