Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Söndagar är för Netflix & Vin

Söndagar är för Netflix & Vin.

Söndagar är för Netflix och vin. Eller?! Men idag är det det iallafall. Jag älskar julfilmer och skulle kunna sitta hela dagen och kolla på julfilm. Idag har jag tagit det lugnt och varit ute på en lång promenad. Här i Skåne har det börjat snöa och jag hoppas verkligen det håller i sig till julafton.

Men i veckan fyllde syrran 30 år så vi passade på att fira henne lite extra. Jaja jag vet att det är Corona men vi var faktiskt bara dom närmaste och sen fyller man inte 30 varje dag. Det var en super mysig kväll och det viktigaste var att hon var nöjd och glad.

Söndagar är för Netflix & Vin
Grattis på 30 års dagen syrran. Vi kanske ska pausa vår ålder och fira den nästa år. Jag valde att inte fira min födelsedag i år utan mamma gjorde middag för dom närmaste.
Söndagar är för Netflix & Vin
Jag och min andra syrra.

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?