Shoppa min stil

no products

SPA med barn

Spa med barn

Hej raringar.

Igår kom vi hem från 2 härliga dagar på SPA. Otroligt välbehövligt och skönt, precis vad jag behövde. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig då jag fick fel information ang vart barnen får följa med. Jag ringde och dubbelkolla innan jag boka men nu får det vara så. På Falkenberg spa får barn alltså inte alls vistas i SPA området utan får endas vara i polen utomhus. Man får inte heller ha med dom ex om man ska äta i SPA loungen. Gränsen är 16 år. Och det har jag full förståelse för, jag menar alla har inte barn och man vill inte ha en massa ungar som springer runt. Man hade kanske däremot kunnat ha någon timme på morgonen innan alla andra att komma dit med barnen.

Men för övrigt så hade vi det super mysigt. Det var rätt mycket folk ute vid spa området men sen blev det lite lugnare och Matteo kunde bada och vi njuta. Falkenberg Spa är otroligt mysigt och hade vi kommit dit utan barn så hade vi fått en helt annan upplevelse. Hade gärna velat besöka spa;et utan barn och uppleva det fullt ut.

Men ni är fler som frågat om jag känner till SPA där man kan åka med barn. Är det någon annan som sitter med dessa tips så får ni gärna lämna en kommentar. Jag ska utforska och se om jag hittat något ställe som erbjuder SPA med barn och tipsa er.

SPA med barn
SPA med barn
Följ:

2 Kommentarer

 1. 10 oktober, 2020 / 11:11 f m

  Kontstigt att det inte ger rätt information när man frågar.
  Skönt att ni hade det bra i alla fall – så får ni åka dit utan barnen nästa gång.

  • Anna
   Författare
   10 oktober, 2020 / 11:16 f m

   Ja väldigt tråkigt, blir inte alls samma upplevelse. Ja vi får åka utan barn tänker jag. För stället är super mysigt

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?