Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Spännande morgon möte & dagens plan

Spännande morgon möte & dagens plan.

God morgon raringar.

Ska strax lämna hemmet och bege mig iväg. Har nämligen ett morgonmöte tillsammans med en samarbetspartner för jag ska hålla i en presentation. Ska bli otroligt spännande. Sen efter morgonmötet ska vi ha en avstämning.

Sen ska jag en snabb vända hemåt och fräscha till mig då jag ska på ett event lite senare idag. Men innan dess ska jag fixa fransarna. Så det är en riktigt intensiv dag med massor av to dos. Men det bästa är att jag verkligen älskar det, vilket känns otroligt kul.

Följ mig på Instagram för att hänga med idag @annamatkovich.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?