Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
4   71
37   247
18   202
24   294
34   300

Spännande morgon möte & dagens plan

Spännande morgon möte & dagens plan.

God morgon raringar.

Ska strax lämna hemmet och bege mig iväg. Har nämligen ett morgonmöte tillsammans med en samarbetspartner för jag ska hålla i en presentation. Ska bli otroligt spännande. Sen efter morgonmötet ska vi ha en avstämning.

Sen ska jag en snabb vända hemåt och fräscha till mig då jag ska på ett event lite senare idag. Men innan dess ska jag fixa fransarna. Så det är en riktigt intensiv dag med massor av to dos. Men det bästa är att jag verkligen älskar det, vilket känns otroligt kul.

Följ mig på Instagram för att hänga med idag @annamatkovich.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?