Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
25   178
56   257
32   220
51   275
39   281

Spännande möte med Malmö Influensers

Spännande möte med Malmö Influensers.

Hej raringar.

Vill passa på att välkomna alla nya följare idag. Men så himla kul att ni kikar in här. Hoppas ni gillar min blogg och väljer att fortsätta läsa den. Kom gärna med förslag om där är något ni skulle tycka är extra kul att jag skriver om.

Har precis lagt mig i sängen. Men ska däremot fortsätta läsa min bok. Har lovat mig själv att läsa varje kväll ca 10 minuter. Dessutom har jag tagit ett långt varmt bad efter träningen. Men ni kan ju gissa hur skönt det var. Så får bli en snabbis här inne.

Igår mötte jag upp Maria och Tina på Quan i Malmö. Vi körde en AW och spännande planering. När allt med corona lugnar sig och restriktionerna ändras ska vi göra riktigt spännande grejer. Så igår träffades vi för att planera.

Spännande möte med Malmö Influensers
Med fina tjejer.
Efter jobb passade jag på att ta mig till träningen. Känns underbart att vara igång.

God Natt raringar

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?