Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Stans godaste cheesecake

Hallo där finisar

Denna härliga måndag starta jag och Marianna med jobb, the dream team 😀 Efteråt mötte jag upp Emmsan för en snabb fika på stan, vi har inte setts på ett tag så det var läge att uppdatera varandra om vad som händer. Tiden går ju så himla fort och Emmsan ska typ föda om 5 veckor, Rasha och Jenny ska dock föda när som helst känns det som. 

Det blev latte och cheesecake på pronto. Måste nog vara stans godaste cheesecake 😀    

Nu ska jag koppla av en stund innan jag ger mig på att skruva dom sista bitarna på garderoben. My gad känns som att det aldrig tar slut. Fy vad jag längtar tills jag får ordning och reda här inne. 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?