Shoppa min stil

Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
14   220
5   243
6   325
13   310
18   350

Stockholm över dagen.

Idag åkte vi över till Stockholm över dagen för att köpa bil. Vi tog tåget tidigt imorse och jag är inte alls van att åka tåg så länge. Blev väldigt åksjuk men klarade mig. Glömmer alltid varför jag inte ska åka tåg så långa sträckor. Man kan ju inte boka så man hamnar på säten som kör framlänges och jag har alltid oturen att jag hamnar baklänges.

Tanken var att vi skulle ta en shoppingtur i Stockholm efter vårt bilköp. Men varken jag eller mannen var sugna på att springa runt i butiker. Så vi åkte till gamla stan för att äta middag där istället. Alltså vilken dyr parkering det är i Stockholm, fick mig en chock att det kostar 60:- i timmen för parkering.

Men vi har haft en super mysig dag i Stockholm & funderar på att boka in en trip hit i sommar. Stockholm över dagen.Stockholm över dagen.Stockholm över dagen.Stockholm över dagen.Stockholm över dagen.Stockholm över dagen.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?