Shoppa min stil

Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
13   148
24   211
29   251
30   353
67   420

Stockholm över dagen.

Idag åkte vi över till Stockholm över dagen för att köpa bil. Vi tog tåget tidigt imorse och jag är inte alls van att åka tåg så länge. Blev väldigt åksjuk men klarade mig. Glömmer alltid varför jag inte ska åka tåg så långa sträckor. Man kan ju inte boka så man hamnar på säten som kör framlänges och jag har alltid oturen att jag hamnar baklänges.

Tanken var att vi skulle ta en shoppingtur i Stockholm efter vårt bilköp. Men varken jag eller mannen var sugna på att springa runt i butiker. Så vi åkte till gamla stan för att äta middag där istället. Alltså vilken dyr parkering det är i Stockholm, fick mig en chock att det kostar 60:- i timmen för parkering.

Men vi har haft en super mysig dag i Stockholm & funderar på att boka in en trip hit i sommar. Stockholm över dagen.Stockholm över dagen.Stockholm över dagen.Stockholm över dagen.Stockholm över dagen.Stockholm över dagen.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?