Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
18   135
19   236
36   310
18   212
24   303

Stor matta under 1000 lappen

Stor matta under 1000 lappen.

Här hemma börjar det sakta men säkert men bli klart. Men å andra sidan tror jag aldrig att man blir klar med inredningen. Man kommer säkert alltid hitta något nytt man kommer vilka komplettera med.

Men jag tänkte passa på att tipsa er om vår matta som vi har i vardagsrummet och köket. En stor matta under 1000 lappen. Jag har länge letat efter fin stor matta till vardagsrummet, men alla är så himla dyra. Speciellt viskos mattorna jag kikat på. Av en slump gick jag förbi på Hornbach förra året och hittade en 200 x 300 matta för 995:-. Inte på rea, utan ordinarie priset. Ett väldigt bra pris så jag köpte en till köket och en till vardagsrummet.

Det enda är att mattan är väldigt tunn men det gillar jag. Är inte alls förtjust i tjocka mattor. Mattan liknar en viskos matta men är av materialet polyester. Jag har tidigare haft viskos och råkade spilla på den och det gick inte alls bort. Vi har redan lyckas spilla några gånger på denna och den är hur enkel som helst att rengöra.

Rekommenderas varmt. Modellen heter Granada och vi har färgen grå. Den finns i blått, mörkgrått och beige.

Stor matta under 1000 lappen  ​
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?